Çelik MHP'lilere öyle bir laf ettiki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'ten MHP'yi kızdıracak sözler! MHP'nin 40 yöneticisi bir araya gelse bir ülkücü etmez diyen Çelik, kendisine yönelik tehditi açıkladı ve halkla arama duvar örmeye çalışıyorlar dedi!AK Parti Genel Başkan Yardımcıs

Çelik MHP'lilere öyle bir laf ettiki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'ten MHP'yi kızdıracak sözler! MHP'nin 40 yöneticisi bir araya gelse bir ülkücü etmez diyen Çelik, kendisine yönelik tehditi açıkladı ve halkla arama duvar örmeye çalışıyorlar dedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, seçim bürolarına molotofkokteyli atanların ''Halkın arasına girme. başına iyi şeyler gelmez'' şeklinde bir mesaj bıraktığını belirterek, ''Tabii böyle bir şey olunca, ben mesajı alırım halktan uzak dururum zannediyorlar. Zannediyorlar ki halkla benim arama duvar örecekler, beni molotofkokteyli ile korkutacaklar'' dedi.

Çelik, merkez ilçe Seyhan Belediyesi'nin belediye binasının yanındaki alanda düzenlediği ''Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) Mezuniyet Şöleni'nde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde kendisine ait seçim bürolarına yönelik molotofkokteyli ile saldırı yapıldığını hatırlattı.

KENDİSİNE YÖNELİK TEHDİTİ AÇIKLADI

Bir seçim bürosuna molotofkokteyli atanların ''tehdit mesajı'' da bıraktığını anlatan Çelik, kürsüden inip vatandaşların yanına giderek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Demişler ki 'Halkın arasına girme, başına iyi şeyler gelmez' Tabii böyle bir şey olunca, ben mesajı alırım halktan uzak dururum zannediyorlar. Zannediyorlar ki halkla benim arama duvar örecekler, beni molotofkokteyli ile korkutacaklar. Biz bir Allah'a emanetiz, bir de size emanetiz. Gerisi boştur.''

Son günlerde Kastamonu'dan Silopi'ye kadar çoğu yerde polise yönelik saldırılar olduğunu da belirten Çelik, ''Başka yerlerde de provokasyonlara başvuruyorlar. Seçim bürolarımıza molotofkokteyli atıyorlar. Bununla sizin sandığa gitmenizi engellemeye çalışıyorlar. Çünkü biliyorlar ki Türkiye ne zaman büyüdüyse sizin sandığa gitmeniz sayesinde oldu. Siz sandığa giderseniz, orada iradenizi yansıtırsanız Türkiye büyümeye devam edecek. Türkiye güçlenmeye devam edecek'' dedi.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Türkiye'nin başında üç bela, biri Erdoğan, biri Gülen ve diğeri de Öcalan'' dediğini belirterek, şöyle konuştu:

''Türkiye'yi ileri götüren siyasi liderlere saldırmak, Türkiye'nin manevi sütunları olan dini liderlere saldırmak, sonra bunları terörist başı ile aynı kefeye koymak maalesef MHP'nin yönetiminin üslubu haline geldi. Bu üslupla ülkücü kardeşlerimizin bir ilgisi yoktur. MHP'nin kırk tane yöneticisini toplasanız bir tane ülkücü etmez. Allah korusun bunlar iktidara gelse böyle bir şey mümkün değil ama, bunların seçim beyannameleri uygulanmaya kalksa Türkiye bir haftada batar.''

BİR ELEŞTİRİ DE CHP'YE

Çelik ayrıca, partisinin 2B sorununu çözmeye çalışırken CHP'nin bütün gücüyle buna karşı çıktığını belirterek, bu partinin 2B sorununu Anayasa Mahkemesine götürdüğünü ifade etti.

''Arazileri yandaşlarınıza peşkeş çekeceksiniz'' şeklinde suçlamalarla karşılaştıklarını anlatan Çelik, kendilerinin Türkiye'nin bir sorununu halledip, vatandaşlara kaynak yaratmaya çalıştığını söyledi.

MHP'nin seçim beyannamesinde Ankara-Konya arasına hızlı tren yapılmasının yer aldığını kaydeden Çelik, ''Ankara-Konya arasına hızlı tren yapıldı, test sürüşlerine bile başladı. MHP'nin bundan haberi bile yok'' dedi.

Çelik, 27 Nisan'da hükümete muhtıra verilmeye çalışıldığında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Egemenlik millete aittir. Millet bu egemenliği kullanma görevini hükümete vermiştir. Otur oturduğun yerde'' dediğini hatırlatarak, vatandaşa ait olan egemenliği kimsenin gasp etmesine müsaade etmediklerini ifade etti.

Çelik, ayrıca, geçtiğimiz günlerde hastanede kısa bir süre tedavi gördüğünü hatırlatarak, ''Allah'a çok şükür bir hastalığım yok. Biz millete hastayız. Doktorlar buna teşhis koyamıyorlar. Sizin karşınıza çıkınca depreşiyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler