"Çektim, sıktım 3 tane"

 Ankara'daki Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yeni bir video kaydı çıktı ortaya. Polis müdahalesi sırasında çekildiği belirtilen görüntülerde bir çevik kuvvet polisinin "çektim, sıktım 3 tane" ifadesi dikkat çekiyor.Ankara'daki Gezi Parkı olayları sırasında

"Çektim, sıktım 3 tane"

 Ankara'daki Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yeni bir video kaydı çıktı ortaya. Polis müdahalesi sırasında çekildiği belirtilen görüntülerde bir çevik kuvvet polisinin "çektim, sıktım 3 tane" ifadesi dikkat çekiyor.

Ankara'daki Gezi Parkı olayları sırasında Güvenpark'taki çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, kalabalık bir çevik kuvvet ekibinin eylemcilere müdahale ettiği görülüyor. O müdahale sırasında konuşan bir polisin "çektim, sıktım 3 tane" ifadeleri dikkat çekiyor.

Video ile ilgili olarak Ethem Sarısülük'ün ağabeyi Mustafa Sarısülük de, Twitter 'dan yaptığı açıklamada, ''dostlar videoyu çeken şahsı bulduk. Görüntülerin orijinal halini bize iletecek. Her şeyle avukatlarımız ilgileniyor' mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem