Ceceli:"Sadece Resulullah'ı takip ederim"

Son albümüyle büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli önceki akşam Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konser verdi. Binlerce İstanbullu hayranına unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Ceceli, dikkat çeken açıklamalar yaptı. "KİMSEYİ ÖRNEK ALMIYORUM" Mustafa Cecel

Ceceli:"Sadece Resulullah'ı takip ederim"
Son albümüyle büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli önceki akşam Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konser verdi. Binlerce İstanbullu hayranına unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Ceceli, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
 
"KİMSEYİ ÖRNEK ALMIYORUM"
 
Mustafa Ceceli, konserin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Yıllarca Sezen Aksu'yla çalışan Ceceli, birini örnek alıp almadığı sorulunca, "Kimseyi örnek almıyorum. Ben sadece Resulullah'ı takip ederim" diye cevap verdi.
 
GEZİ'CİLERİ DE TWITTER'DAN SİLMİŞTİ 
 
Mustafa Ceceli, daha önce de Geiz eylemlerine destek veren arkadaşlarını Twitter hesabından silmesi ile gündeme gelmişti. Ceceli, aralarında Demet Sağıroğlu, İskender Paydaş gibi ünlü isimlerin de bulunduğu birçok arkadaşını Twitter hesabındaki listesinden silmişti. Bu duruma tepki gösteren Demet Sağıroğlu, "Beni neden takipten attın? En çok sana şaşırdım ve üzüldüm Mustafa'm?" derken İskender Paydaş ise "Çok etkileyici" diyerek eleştiride bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem