Çay üreticisine özel kredi!

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, çay üreticilerine özel olarak geliştirilen 'Çay Kredisi' ile üreticinin memnun edilmesinin amaçlandığı vurgulandı.  Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Çay üretiminin yoğun olarak gerçekleştiği Rize'ni

Çay üreticisine özel kredi!

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, çay üreticilerine özel olarak geliştirilen 'Çay Kredisi' ile üreticinin memnun edilmesinin amaçlandığı vurgulandı.

 

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Çay üretiminin yoğun olarak gerçekleştiği Rize'nin Merkez Ardeşen, Pazar ilçesi, Trabzon'un Araklı, Sürmene, Of ilçesi ve Artvin'in Arhavi ve Borçka şubelerinden kullandırılacak kredi, esnek ödeme seçenekleriyle üreticiyi rahatlatacak. Üreticiler Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 10 bin liraya kadar 12 aya varan vadelerle kredi kullanılabilecek. Kampanyada ayrıca çay üreticilerinin hasat dönemlerine göre ödeme planını belirleme imkanı sunulacak”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem