Çatlasalar'da yerli araba olacak

Haber61 - haber Servisi - AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Şalpazarı'ndan 1 Kasım'da alacağımız oy ile  destan yazacağız" dedi.   Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesini ziyaret etti.    Burada vatandaşlara bir k

Çatlasalar'da yerli araba olacak
Haber61 - haber Servisi - AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Şalpazarı'ndan 1 Kasım'da alacağımız oy ile  destan yazacağız" dedi.
 
Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesini ziyaret etti. 
 
Burada vatandaşlara bir konuşma yapan Soylu, "Ben ülkemin, Trabzon'un ve milletimin milliyetçisiyim. 7 Haziran'da bize verdiğiniz bu büyük destekten sonra sizden tek başına iktidar için de büyük bir destek daha istiyoruz. Güçlü bir destek istiyoruz. Şalpazarlı vatandaşlarımızdan kuvvetli bir destek istiyoruz" dedi.
yerli-otomobil-ic-orta.jpg
 
1990 yıllarda Başbakan'a kasa fırlatıldığını, bugün ise uydu fırlatıldığını ifade eden Soylu, "Bir annenin evladıyla göbek bağını bağlar gibi, yavru vatanımız Kıbrıs'a 107 km denizin altından 200 metre giden asrın su projesini gerçekleştirdik.  Şimdi de otomobilimizi yapacağız ama öyle rahatsız oluyorlar ki gazetelerinden iftiralar atıyorlar, milli otomobilimizi itibarsızlaşmaya çalışıyorlar. Çatlasalar da, patlasalar da otomobilimizi de uçağımızı da , uydumuzu da yapacağız. Hiç merak ve endişe etmeyin, Türkiye yoluna , Türkiye istikametine dolu dizgin gitmektedir" diye konuştu.
 
Şalpazarı'nın7 Haziran'da Ak Partiye büyük destek olduğunu, 1 Kasım da da yeniden büyük bir destek olmalarını isteyen Soylu, şunları söyledi:
 
 "7 Hazirandan sonra çok önemli projelerle karşınızdayız. Trabzonumuza gelen Genel Başkanımız ve Başbakanımız Trabzon Meydanı'nda Trabzon'a ait büyük prjelerimizi Trabzonlulara söz verdi. Herşeyiniz teminatımız altındadır.. Yaylalarınız köy yollarınız, elektrik, her mesele ile ilgileniyoruz. Hiç bir endişeniz olmasın. Her şeyin çözümü bizdedir, AK Partidedir. Bu yiğit evladınız, bu kardeşiniz, bu Süleyman Soylu, milletvekiliniz ve diğer milletvekillerimizle sizin emrinize amedeyiz. Biz sizin hizmetkarınız. Şalpazarı'ndan bir rekor daha bekliyoruz. Cumhubaşkanlığı seçiminden yüde 76 aldık. Ağasar'dan, Şalpazarı'nda eğer tek başına iktidar istiyorsak, her şey de lider şehir olan Trabzon tek başınan iktidar da gücünü bir kez daha ortaya koyarak, Şalpazarı'ndan bir destan yazmak istiyoruz. Kundaktan yaşlanıncaya kadar bütün insanımıza dokunan bir seçim programını ortaya koyduk. emeklilerimize, gençlerimize, kadınlarımıza ve engellilerimize esnafımıza çiftçimize, çalışanımıza herkesi kapsayan bir program ortaya koyduk. AK Parti geldiği günden itibaren reformlar yapıyor. Yeniden bir reform programımız var, yeniden bir dönüşüm programımız var. Toplumun ve miletin refahının yükselmesinin yanı sıra büyük projelerimize devam ediyoruz. 1 Kasım son kararımızdır. Millet bir karar verecek. Karar başımızın üzerindedir. Ne olursa olsun, Ne karara verirse versin, benim bir sözüm var, hiç bir seçimde millet yanlış karar vermemiştir. Hiç bir seçimde hani derler ya millet anlamaz diye, milletin terazisi altın terazisi gibidir yanlış tartmaz. Şalpazarlılar ne tartarsa doğru tartar"
suleyman-soylu-araba.jpg
Soylu ve beraberindekiler daha sonra ise Şalpazarı ilçesinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra sebze pazarını ziyaret ederek, vatandaşın istek ve taleplerini dinledi.
 
Soylu, Şalpazarı programının ardından öğleden sonra ise Akçaabat Darıca Diyanet Eğitim Merkezi, Valilik, Emniyet ve Ayasofya Mahallerini de ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem