Çatıya çıkan şahıs 2 bin 100 TL’ye ikna edildi

Olay, Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir mağazanın çatı katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki M.G., bir mağazanın son katına çıkarak kendini aşağı sarkıttı. Binanın çatısında "Kendimi aşağı atacağım" diyen vatandaşı gör

Çatıya çıkan şahıs 2 bin 100 TL’ye ikna edildi

Olay, Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir mağazanın çatı katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki M.G., bir mağazanın son katına çıkarak kendini aşağı sarkıttı. Binanın çatısında "Kendimi aşağı atacağım" diyen vatandaşı gören çevredekiler hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri binanın çevresini güvenlik şeridine aldı ve M.G.'nin atlama ihtimaline karşı da itfaiye ekipleri zemine branda gererek önlem aldı. Polis M.G.'yi ikna etmek için çatıya çıktı. Polisin 2 saatlik ikna çabaları sonuç vermedi. M.G. borcu olduğu için çatıya çıktığını, ödenmesi halinde de atlamaktan vazgeçeceğini söyledi. Bunun üzerine çevredeki kalabalığın arasında bulunan ve gurbetçi olduğu belirtilen Turgay Kılıç isimli vatandaş çatıya çıkarak M.G'ye, '2 bin 100 liralık borcunu ödeyeceğini' söyledi. M.G bunun üzerine ikna olarak atlamaktan vazgeçti.

"POLİS ARKADAŞLAR ŞAHİTTİR DİYEREK İKNA ETTİK"

M.G.'ye yardımcı olduğu için mutlu olduğunu belirten gurbetçi Turgay Kılıç, "Vatandaşa yardımcı olduğum için çok mutlu oldum. Yukarıda ona '2 bin 100 TL olan borcunu ödeyeceğimi' söyledim inanmadı. Polis arkadaşlar şahittir, 'istersen parayı alıp geleyim' dedim. O arada tansiyonu düşmüştü ve ikna oldu" dedi.

Çatıdan indirilen M.G. sağlık kontrolü için polis otosu ile hastaneye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler