Çatışmayı balkondan izleyen kadınlardan biri öldü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir grup terör örgütü üyesi ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmayı evlerinin balkonundan izleyen iki kadın yaralandı. Yaralılardan biri hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere olay, Silopi ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meyd

Çatışmayı balkondan izleyen kadınlardan biri öldü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir grup terör örgütü üyesi ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmayı evlerinin balkonundan izleyen iki kadın yaralandı. Yaralılardan biri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere olay, Silopi ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İlçenin Barbaros Mahallesi'nde, dün akşam saatlerinde bir grup YDG-H üyesi ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışma daha sonra Karşıyaka Mahallesi'ne sıçradı. Burada, çatışmayı evlerinin balkonundan izleyen Fatma Ay (55) ile Berfin Ökten (17) adlı vatandaşlar, henüz nereden geldikleri belirlenemeyen kurşunların hedefi olarak, yaralandı. Vatandaşlar tarafından Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, Fatma Ay yolda hayatını kaybetti. Genç kız ise, yapılan ilk tedavisinin ardından Diyarbakır'a sevk edildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler