Çatışmalar sınıra dayandı

 Suriye'de ordu birlikleri ile muhalif güçler arasındaki silahlı çatışmanın sesleri saat 21.30 sıralarında Hatay Yayladağı Gümrük Kapısı'ndan da duyuldu. Çatışmaların sınır kapısına 200 metre uzaklıktaki Kesep Gümrük Kapısı civarında gerçekleştiği öne sür

Çatışmalar sınıra dayandı

 

Suriye'de ordu birlikleri ile muhalif güçler arasındaki silahlı çatışmanın sesleri saat 21.30 sıralarında Hatay Yayladağı Gümrük Kapısı'ndan da duyuldu.

 

Çatışmaların sınır kapısına 200 metre uzaklıktaki Kesep Gümrük Kapısı civarında gerçekleştiği öne sürüldü. Silah sesleri üzerine gümrük kapısındaki sınır birliği alarm düzeyine geçti. Gümrük kapısında ve sınır karakolunda karartma yapılırken, askerler de hazır vaziyette gelişmeleri bekledi. Çatışmanın Türkiye sınır kapısına dayanması üzerine Yayladağı'nda bulunan 3'ncü Hudut Tabur Komutanlığı'ndan sınıra takviye birlikler sevk edildi. Tabur Komutanı Yarbay Salim Afgün'ün de gelişmeleri yerinde takip etmek üzere sınır karokoluna gitti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem