Çatışmada 4 PKK'lı Öldürüldü

Mardin'in Midyat İlçesi Doğançay Köyü kırsalında tespit edilen bir gurup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.Sayıları bilinmeyen ve kırsalda bulunan bir mağarada oldukları tahmin edilen PKK'lı grup ile çıkan çatışmaya polis özel harekat pol

Çatışmada  4 PKK'lı Öldürüldü

Mardin'in Midyat İlçesi Doğançay Köyü kırsalında tespit edilen bir gurup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Sayıları bilinmeyen ve kırsalda bulunan bir mağarada oldukları tahmin edilen PKK'lı grup ile çıkan çatışmaya polis özel harekat polisleri de katılıyor.
 
Midyat'ın batısında ilçe merkezine 12 kilometre mesafede bulunan köy kırsalı güvenlik güçleri tarafından operasyon bölgesi olarak ablukaya alındı.
 
Operasyona askeri helikopterler de havadan gözetleme desteği veriyor. Şırnak'ın İdil İlçesi ile Midyat arasında sarp ve kayalıktan oluşan mevkide kıstırılan PKK'lıların insansız hava araçları tarafından tespit edildiği bildirildi.
 
4 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ
 
Mardin'in Midyat ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 4 PKK'lının öldürüldüğü belirtildi.
 
"DAĞDA ÇATIŞIYORLAR"
 
Başbakan Erdoğan AK Parti grup toplantısında operasyonla ilgili açıklama yaptı:
 
Başbakan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;
 
Şu anda polisimiz dağlarda onların peşinde çatışma halinde, girerken öğrendim. Ne yapacağız, çatışmayacak mıyız? Onların izlerini sürmeyecek miyiz? O polisimizin kanını yerde mi bırakacağız? O bir buçuk yaşındaki Musab'ın gözyaşlarını ne yapacağız? Sonuna kadar onların izini sürmeye mecburuz. Bu bizim sorumluluğumuzdur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem