Çarşıbaşı'ndan Bakan Soylu'ya ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya Çarşıbaşı'ndan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Çarşıbaşı'ndan Bakan Soylu'ya ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya Çarşıbaşı'ndan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Bakanlık Reşat Moral Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarete AK Parti Çarşıbaşı İlçe başkanı Zekeriya Karaçengel, Belediye Başkanı Çoşkun Yılmaz, belediye meclis üyeleri, esnaf ve muhtarlardan oluşan 50 kişilik ziyarette AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Salih Cora da yer aldı.

Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada Çarşıbaşılı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum diyerek, "Buraya kadar geldiniz, hepinizin ayağına sağlık, Bakanlığınıza hoş geldiniz, Bakanlığınıza şeref verdiniz. Bakanlığım sizin karargahınızdır" dedi.

Yaklaşık 3.5 aylık süreç içerisinde milletin kendilerine vermiş olduğu emanet için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Başbakanımıza kadar, bakan arkadaşlarımız, milletvekillerimiz çok büyük gayret gösteriyor. Çok çalışıyoruz, koşturuyoruz, mücadele ediyoruz, milletimize layık olmaya çalışıyoruz.2023 hedeflerimize ulaşmak için de büyük gayret gösteriyoruz. Ülkemizin gidişatını engellemek isteyenlere karşı da 7 Haziran da olduğu gibi 1 Kasımdan sonra da kararlılığımız hep devam etti. Kimsenin bunda şüphesi olmasın. Aynı kararlılığımız bundan sonra da devam edecek. Bir taraftan da reform ve eylem planlarımızı yerine getiriyoruz. Çalışma Bakanlığı olarak vadettiklerimizin yüzde 80'ini tamamlamış durumdayız" diye konuştu.

Başkan Çoşkun Yılmaz ise yaptığı konuşmada "burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Sayın bakanım sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." dedi.

Daha sonra ise Bakan Soylu, muhtarlara diğer ziyaretçilere söz vererek talep ve isteklerini not aldı.

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Öte yandan Bakan Soylu, Cumartesi günü saat 10.30'da Arsin'de İlçesi'nde Arsin METEM (Endüstri Meslek Lisesi), Arsin İmam hatip Lisesi 100 yataklı pansiyon, Arsin Belediyesine ait 6 yeni aracın hizmete girmesi, Arsin MOBESE sistemi, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Atık Su arıtma tesisi ve Organize Sanayi bölgesinde bulunan modernizasyonu yapılan ek tesisin toplu açılış törenine katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler