Canlı yayında itirafta bulunan kadın serbest bırakıldı

Gaziantep'te 50 gün önce kaybolan babasının darp edilmesi için sevgilisinden yardım istediğini canlı yayında itiraf eden ve ardından gözaltına alınan Fatma Sönmez, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te 50 gün önce yak

Canlı yayında itirafta bulunan kadın serbest bırakıldı

Gaziantep'te 50 gün önce kaybolan babasının darp edilmesi için sevgilisinden yardım istediğini canlı yayında itiraf eden ve ardından gözaltına alınan Fatma Sönmez, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te 50 gün önce yakınlarıyla hastaneden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 78 yaşındaki Ali Sönmez'le ilgili özel bir televizyon kanalındaki Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanan Fatma Sönmez, sevgilisinden babasını hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini canlı yayında itiraf etmişti. Programın ardından gözaltına alınan Fatma Sönmez, emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilmişti. Fatma Sönmez, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sönmez'in ailesinden sıkıntı yaşayacağını belirtmesi üzerine kadın sığınma evine gönderileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem