Çankırı'da kaza: 5 ölü, 39 yaralı

 Çankırı'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişinin öldüğü, 39 kişi yaralandığı belirlendi.D-100 Karayolu üzerindeki Doymaç Kablo Fabrikası yakınında, 34 VYZ 46 plakalı yolcu otobüsü ile 34 SRN 80 plakalı otomobil ça

Çankırı'da kaza: 5 ölü, 39 yaralı

 

Çankırı'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişinin öldüğü, 39 kişi yaralandığı belirlendi.

D-100 Karayolu üzerindeki Doymaç Kablo Fabrikası yakınında, 34 VYZ 46 plakalı yolcu otobüsü ile 34 SRN 80 plakalı otomobil çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.

Otomobilde bulunan İbrahim (30) ve Songül Sarıtaş ile Engin ve Ayşe Boztepe (26) ile otobüs yolcusu Satı Akay (48) yaşamını yitirdi.

Otomobil yolcularından yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki Mert Can Boztepe, çocuk yoğun bakım ünitesi olmamasından dolayı, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer yaralıların sağlık ekipleri tarafından Çerkeş, Kurşunlu ve Çankırı Devlet Hastanelerine kaldırıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem