Cani çifte ömür boyu hapis!

 Mahkeme, Yeni Delhi'nin banliyösü Noida'da dişçilik yapan Rajesh ve Nupur Talwar'ı, ömür boyu hapse mahkum ederken, çift karar açıklandıktan sonra gözyaşlarına boğuldu ve kararı temyize götüreceklerini söyledi. Hindistan'da 2008 yılında meydana gelen ola

Cani çifte ömür boyu hapis!

 Mahkeme, Yeni Delhi'nin banliyösü Noida'da dişçilik yapan Rajesh ve Nupur Talwar'ı, ömür boyu hapse mahkum ederken, çift karar açıklandıktan sonra gözyaşlarına boğuldu ve kararı temyize götüreceklerini söyledi.
 
Hindistan'da 2008 yılında meydana gelen olayda, çiftin 14 yaşındaki kızları Aarushi'nin boğazı kesilmiş haldeki cesedi yatak odasında bulunmuştu.
 
Polis, cinayetin baş zanlısı olarak önce Talwarlar'ın kayıp Nepalli hizmetçisinden şüphelenmiş ancak adamın cansız bedeni bir gün sonra Aarushi'nin odasının üstündeki terasta bulununca çift cinayetlerin zanlıları haline gelmişti.
 
Savunma avukatı Satyaketu Singh, çiftin aleyhinde delil olmadığını ifade ederek, "bu kararın bozulacağından" emin olduğunu söyledi.
 
5 yıl süren dava, Hindistan'da manşetlere taşınmış ve halkı kutuplaştırmıştı. Merkezi Soruşturma Bürosu savcıları, çifte idam cezası verilmesini istemişti.
 
Soruşturma, kıza ve hizmetçiye önce golf sopasıyla vurulduğunu, sonrasında boğazlarının kesildiğini ortaya koymuştu. Soruşturma sürecinde başka zanlılar da sorgulanmış, polis töre cinayeti dahil olmak üzere çift hakkında kovuşturma başlatılması için farklı muhtemel nedenler olduğunu bildirmişti.
 
Çifte ayrıca delilleri karartmaktan 5 yıl hapis cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler