Çanakkale’deki kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Bolayır mevkinde dün akşam meydana gelen ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu.Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Bolayır mevkinde, 3 araç dün akşam saatlerinde kaza yapmış, kazada 5 kişi hayatını

Çanakkale’deki kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Bolayır mevkinde dün akşam meydana gelen ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Bolayır mevkinde, 3 araç dün akşam saatlerinde kaza yapmış, kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralanmıştı. Kazada yağır yaralanan Kemal Tahiroğlu hastanede tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri, saatler sonra belirlendi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Kemal Tahiroğlu'nun (52) 06 DD 9736 plakalı otomobili kullandığı, bu araçta bulunan Ali Çiftçi (37) ve Sadık Toker (43) ile 34 BS 9699 plakalı otomobil sürücüsü Boysan Yakar (31), Zeliha Deniz (33) ve Mert Serçe'nin (27) öldüğü belirlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler