Çanakkale'de Pitbull dehşeti

 Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Küçükuyu beldesinde bir restoranda yemek yiyen aileye pitbull cinsi köpeğin saldırdığı ileri sürüldü. İddiaya göre; Hacer B, Müge B, Özge D. ve eşi Fatih D, restoranda yemek yerken, tasması ve ipi olmayan pitbull cinsi köpeği

Çanakkale'de Pitbull dehşeti

 

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Küçükuyu beldesinde bir restoranda yemek yiyen aileye pitbull cinsi köpeğin saldırdığı ileri sürüldü.

 

İddiaya göre; Hacer B, Müge B, Özge D. ve eşi Fatih D, restoranda yemek yerken, tasması ve ipi olmayan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Ailenin buldog cinsi köpeğinin, saldırıya karşı koyması üzerine ortalık bir anda karıştı.

 

Garsonların ve çevredekilerin müdahalesi sonrasında uzaklaştırılan pitbull cinsi köpeğin sahibi A.K. (17), ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alındı. A.K, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

Saldırıya uğrayan aile Küçükkuyu Sağlık Ocağı’nda kontrolden geçirildikten sonra yaralanan köpeklerini Edremit’teki bir veterinere getirdi.

 

Buldog cinsi köpeğin baş ve boyun bölgesinden yaralandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler