Camiyi soydu, not bıraktı...

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Hasanağa Camii’nin çay ocağına iki gece arka arkaya giren hırsız, önceki gece tekrar geldi. Çay ocağına plastik doğrama penceresini açarak giren hırsız, bu kez yiyecek bir şeyler aradı ve iki şişe gazoz içti. Kasada b

Camiyi soydu, not bıraktı...

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Hasanağa Camii’nin çay ocağına iki gece arka arkaya giren hırsız, önceki gece tekrar geldi. Çay ocağına plastik doğrama penceresini açarak giren hırsız, bu kez yiyecek bir şeyler aradı ve iki şişe gazoz içti. Kasada bırakılan bozuk paraları da yanına alan hırsız, çay ocağı işletmecilerine bir de not bıraktı.

Sabah saatlerinde cami derneğine ait olan çay ocağına gelen Ramiz Şabanoğlu, yine hırsız girdiğini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çay ocağında inceleme yaptı. 3 gündür iş yerine giren hırsızın bıraktığı notu görünce duygulandığını belirten Şabanoğlu, “Sabah geldiğimde masada bir not gördüm. Notta kalacak yerinin olmadığını ve karnının aç olduğunu yazmış. 'Hakkınızı helal edin, borcumu en kısa zamanda ödeyeceğim' yazmış” dedi.

Polis ekipleri, üç gecedir peş peşe aynı çay ocağına giren hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem