Cami tuvaletinde tacize tutuklama

Malkara Camiatik Mahallesi'ndeki bir camiinin avlusunda oturan inşaat işçisi Mülayim Sevil'in aynı yerdeki E.S.’yi, kandırarak tuvalete götürdü ve elle taciz etmeye başladığı öne sürüldü. Gelen sesler üzerine tuvalete giden İ.A., Mülayim Sevil’in E.S.’yi

Cami tuvaletinde tacize tutuklama

Malkara Camiatik Mahallesi'ndeki bir camiinin avlusunda oturan inşaat işçisi Mülayim Sevil'in aynı yerdeki E.S.’yi, kandırarak tuvalete götürdü ve elle taciz etmeye başladığı öne sürüldü.

 

Gelen sesler üzerine tuvalete giden İ.A., Mülayim Sevil’in E.S.’yi sıkıştırdığını görünce bağırdı. Bunun üzerine Sevil, koşarak kaçtı. E.S. ise, durumu ailesine annattı. Ailesinin şikayeti üzerine polis İ.A. ile de görüştü. İ.A. da olayı doğruladı ve Mülayim Sevil’i tanıdığını söyledi. Ekipler kısa süre sonra Mülayim Sevil'i gözaltına alındı.

 

Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli, cinsel taciz suçundan tutuklanarak, Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem