Cami basıp cemaati aldılar!

Suriye'de olaylar devam ediyor. Humus kentinde cep telefonları ile çekilen görüntülerde askerler camiyi basıp, camideki bazı kişileri gözaltına alıyor.Suriye'deki eylemlerin merkezi konumundaki Humus kentinden yine çatışma haberleri geliyor.Kentte cep tel

Cami basıp cemaati aldılar!

Suriye'de olaylar devam ediyor. Humus kentinde cep telefonları ile çekilen görüntülerde askerler camiyi basıp, camideki bazı kişileri gözaltına alıyor.

Suriye'deki eylemlerin merkezi konumundaki Humus kentinden yine çatışma haberleri geliyor.

Kentte cep telefonları ile çekilen görüntüler bölgede kargaşanın hala dinmediğini gösteriyor. Bir camide çekilen çappıcı görüntülerde Suriye askerlerinin muhalif grup bulunduğunu iddia ettikleri camiye ayaklarında botları ve ayakkabılarıyla girdiği ve cami içindekileri gözaltına almak istemeleri görülüyor.

Bir başka cep telefonu görüntüsünde ise Suriye askerleri gözaltına aldıkları muhalifleri iplerle birbirlerine bağlayıp yarı çıplak halde götürürken görülüyor. İnternet aracılığıyla dünyaya yayılan bu görüntüler Suriye üzerindeki uluslararı baskıyı da arttıracak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler