Çalışanlar Greve gidiyor

Tombul Habertürk.com'a yaptığı açıklamada, KESK olarak ücret ve iş güvencesi talebiyle 5 Haziran tarihi için daha önceden alınmış bir grev kararları olduğunu, ancak yaşanan son gelişmelerle birlikte grev tarihini öne çekmeye karar verdiklerini söyledi. "S

Çalışanlar Greve gidiyor
Tombul Habertürk.com'a yaptığı açıklamada, KESK olarak ücret ve iş güvencesi talebiyle 5 Haziran tarihi için daha önceden alınmış bir grev kararları olduğunu, ancak yaşanan son gelişmelerle birlikte grev tarihini öne çekmeye karar verdiklerini söyledi. "Son bir haftada şartlar değişti" diyen Tombul, "İnsanların yaşam hakkı tehdit altıında" dedi.
 
İsmail Hakkı Tombul, greve DİSK, TMMOB ve TTB'nin de katılması için görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Bu örtüglerin de yaklaşımı olumlu. Büyük olasılıkla çağrımızı karşılıksız bırakmayacaklar" şeklinde konuştu. 
 
Tombul, üyelerine yönelik çağrıda yarın siyah kurdela takmalarını istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler