Çalındıktan 46 yıl sonra bulundu!...

1967 yılında ABD’nin Nebraska eyaletinde bir evin bahçesinden çalınan 1953 model motosiklet, Los Angeles’ta bulundu. Los Angeles limanı üzerinden Japonya’ya gönderilecek olan motosikleti inceleyen gümrük memurları, aracın şase numarasını araştırınca, çalı

Çalındıktan 46 yıl sonra bulundu!...

1967 yılında ABD’nin Nebraska eyaletinde bir evin bahçesinden çalınan 1953 model motosiklet, Los Angeles’ta bulundu. Los Angeles limanı üzerinden Japonya’ya gönderilecek olan motosikleti inceleyen gümrük memurları, aracın şase numarasını araştırınca, çalıntı olduğunu fark etti.

Los Angeles polisi, motosikletin ilk sahibine ulaşmayı da başardı. Halen Nebraska’da yaşayan ve şimdi 72 yaşında olan Donald Devault, motosikletinin bulunduğunu duyunca şok oldu. Yerel medyaya konuşan Devault, motosikletinin eskiden farklı bir renkte olduğunu ve “oyuncak bir motosiklet” gibi göründüğünü belirtti.Çalındığı sıradaki değeri 300 dolar olan Triumph Tiger marka motosikletin şimdiki değeri ise yaklaşık 9000 dolar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem