Çaldıran'da patlama

Van'ın Çaldıran İlçesi'ne bağlı Çubuklu Köyü'nün Çoraklı Mezrası'nda iki kardeşin boş arazide buldukları cinsi henüz belirlenemeyen patlayıcının inflak etmesi sonucu 2 kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.Olay, Van'ın Çaldıran İlçesi Çubuklu ve Umut

Çaldıran'da patlama

Van'ın Çaldıran İlçesi'ne bağlı Çubuklu Köyü'nün Çoraklı Mezrası'nda iki kardeşin boş arazide buldukları cinsi henüz belirlenemeyen patlayıcının inflak etmesi sonucu 2 kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Olay, Van'ın Çaldıran İlçesi Çubuklu ve Umuttepe köyleri arasında bulunan Çoraklı Mezrası'nda meydana geldi. 13 yaşındaki Sami Akti ve kardeşi 9 yaşındaki Selami Akti arazide buldukları patlayıcı madde ile oynamaya başladı. Cinsi henüz belirlenemeyen patlayıcının inflak etmesi sonucu Akti kardeşler ağır yaralandı. Bomba sesi üzerine yerine gelen yakınları Sami ve Selami'yi ağır yaralı olarak kanlar içerisinde buldu. Akti Kardeşler, yakınları tarafından köydeki sağlık ocağına, daha sonra ambulansla Çaldıran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuklardan 13 yaşındaki Sami Akti yolda yaşamını yitirirken, kardeşi Selami Akti ağır yaralı olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler