Çağrı merkezi bölümü uygulama odası açıldı

 Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Callus Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. işbirliği ile Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda, Callus bünyesinde yürütülen kariyer projeleri kapsamında, “Çağrı Merkezi Bölümü Uygulama Odası” açıldı.Yüksekokuld

Çağrı merkezi bölümü uygulama odası açıldı

 Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Callus Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. işbirliği ile Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda, Callus bünyesinde yürütülen kariyer projeleri kapsamında, “Çağrı Merkezi Bölümü Uygulama Odası” açıldı.

Yüksekokulda oluşturulan uygulama sınıfı ile öğrencilerin çağrı merkezi uygulamalarını, çalışma ortamını önceden tanımalarının sağlanmasının yanı sıra, Callus şirketi tarafından öğrencilere staj ve iş imkânı da sunulacak. Callus’ta staj yapan öğrenciler aldıkları eğitimi uygulamalı olarak görüp, sektörü daha yakından tanıyabilme fırsatı da yakalayabilecekler.

Çağrı Merkezi Bölümü Uygulama Odası’nın açılışını; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, iş adamı Mustafa Kemal Güneşdoğdu gerçekleştirdi. Rektör Akan okula katkılarından dolayı Operasyon Yöneticisi Emre Ustaosman’a plaket takdim etti.

Rektör Akan açılışın ardından çağrı merkezi yetkililerinden bilgi alarak öğrencilerle de sektör üzerine bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem