Çağlayan'dan kriz açıklaması!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, geçmişte Türkiye'ye hasta muamelesi yapıldığını hatırlatarak, "Şimdi kimin hasta, kimin sağlıklı olduğu ortada" dedi.Çağlayan, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'nin (AMPD) düzenlediği AMPD Perakende Zirvesi'nde,

Çağlayan'dan kriz açıklaması!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, geçmişte Türkiye'ye hasta muamelesi yapıldığını hatırlatarak, "Şimdi kimin hasta, kimin sağlıklı olduğu ortada" dedi.

Çağlayan, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'nin (AMPD) düzenlediği AMPD Perakende Zirvesi'nde, 2008 krizinin Türkiye'nin farkını, özelliğini, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrardaki yapısını ortaya koyan en belirgin dönem olduğunu belirterek, ''Peki kriz çıkmasaydı ama iyi ki kriz çıkmış. Bir yerde Türkiye de gelmiş olduğu noktayı en iyi şekilde değerlendiren ve gösteren bir ülke oldu. Geçmişte Türkiye'ye hasta muamelesi yapılırdı. Türkiye'ye 'hasta' derlerdi. Şimdi kimin hasta, kimin sağlıklı olduğu ortada. Allah hastalara acil şifa versin. Ben çok kolay da şifa bulacakları kanaatinde değilim'' diye konuştu.

Çağlayan, ''Bizim bu yıl sonu, bu ay sonu itibariyle bütçe açığı rakamımız inşallah yüzde 1,7'ye gelir'' dedi.

Çağlayan, 2008 krizinin Türkiye'nin farkını, özelliğini, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrardaki yapısını ortaya koyan en belirgin dönem olduğunu belirterek, ''Peki kriz çıkmasaydı ama iyi ki kriz çıkmış. Bir yerde Türkiye de gelmiş olduğu noktayı en iyi şekilde değerlendiren ve gösteren bir ülke oldu. Geçmişte Türkiye'ye hasta muamelesi yapılırdı. Türkiye'ye 'hasta' derlerdi. Şimdi kimin hasta, kimin sağlıklı olduğu ortada. Allah hastalara acil şifa versin. Ben çok kolay da şifa bulacakları kanaatinde değilim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler