Çağlayan'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Sabah 06.00 sıralarında D-100 Karayolu Çağlayan mevki Edirne istikametinde bir otomobilin başka bir araca çarparak takla atması ve ardında şaranpole yuvarlanması sonucunda ilk belirlemelere göre 2 kişi olay yerinde, bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatın

Çağlayan'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Sabah 06.00 sıralarında D-100 Karayolu Çağlayan mevki Edirne istikametinde bir otomobilin başka bir araca çarparak takla atması ve ardında şaranpole yuvarlanması sonucunda ilk belirlemelere göre 2 kişi olay yerinde, bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Çağlayan’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1’i ağır 3 kişi de yaralandı. Kazada Simge Gökçin, annesi Hülya Gökçin  ve Bucaspor’lu yönetici Çeliker Gökçin’in eşi olan yengesi Nimet Nergiz hayatını kaybetti.

Kaza saat 06:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yurtdışında dil eğitimi gören Simge Gökçin (20), kendisini uğurlamak için annesi Hülya Gökçin ve akrabaları otomobille havalimanına hareket ettiler.  E-5’te karayolu havalimanı istikametinde seyreden içerisinde 6 kişinin bulunduğu 34 ZA 9930 plakalı otomobil, Okmeydanı metrobüs durağı yakınlarında, aynı istikamette sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce aynı istikamete seyreden 34 FG 1846 plakalı otomobile, çarptı ve taklalar atarak yaklaşık 7 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kaza nedeniyle araçta bulunanlardan Hülya Gökçin kızı Simge Gökçin ve yengesi Nimet Nergiz Gökçin hayatını kaybetti. Nimet Nergiz Gökçin’in Bucaspor’lu yönetici Çeliker Gökçin’in eşi olduğu belirtildi. Araçta bulunan Dilara ve Nida’nın da ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi ve Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer otomobildeki erkek sürücü ile yanındaki genç kadın, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Adli Tıp Kurumu’na götürülen Simge, Hülya ve Nimet Nergiz’in cenazelerinin otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere İzmir’e götürüleceği belirtildi.

 

UÇAĞA YETİŞMEK İSTİYORLARDI

İzmir’de yaşayan amca kızları Dilara ile Simge Gökçin (20), İngiltere’ye gitmek için anneleri Nimet Nergiz (46) ve Hülya Gökçin (42) ile birlikte dün İstanbul’a geldikleri, . anne ve kızlarının geceyi Bahçeşehir Üniversitesi’nde okuyan Dilara Gökçin’in kardeşi Nida Gökçin’in Beşiktaş’taki evinde geçirdikleri belirlendi.

 

OTOMOBİLİ ARKADAŞI KULANIYORMUŞ

İngiltere’ye dil eğitimi için gidecek olan Dilara, Simge ve anneleri, saat 07.00’daki uçağa yetişmek için, Bahçeşehir Üniversitesi’nde okuyan Nida Gökçin’in, Kadir Has Üniversitesi’nde okuyan erkek arkadaşı Tuğcan Mirza Pala’nın kullandığı 34 ZG 9930 plakalı otomobile bindiler. İddialara göre, uçağa yetişmek için hız yapan Tuğcan Mirza Pala, Çağlayan’da direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önünde seyreden 34 FG 1846 plakalı bir otomobile çarptı. Pala’nın kullandığı otomobil, çarpmanın etkisiyle bariyerlere savrulup takla attı. Ağaçlık alanı da geçen otomobil, yaklaşık 7 metrelik yükseklikten yan yola düştü. Hurdaya dönen otomobildeki Simge ve annesi Hülya ile Dilara’nın annesi Nimet Gökçin, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Dilara Gökçin ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, hafif yaralanan Nida Gökçin ile arkadaşı sürücü Tuğcan Mirza Pala ise Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dilara Gökçin’in de hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Tuğcan Mirza Pala’nın çarptığı otomobildekiler ise, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

 

İZMİRDEN GELDİLER

Kazayı haber alan Gökçin ailesinin yakınları İzmir’den İstanbul’a geldi. Simge ve Dilara Gökçin’in babalarının kızlarının cenazesini gördüklerinde baygınlık geçirdikleri belirtildi. Olay yerinden Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesetler, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cenazelerin işlemlerinin ardından İzmir’e götürülüp toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem