Çadırkentte bir çocuk öldü!

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kampta yangın çıktı. 5 yaşlarında bir erkek çocuk dumandan zehirlenerek öldü. Tekel Deposu alanında kurulan Yayladağı 1 Nolu Çadır Kamp'ta yaklaşık 500 Suriyelinin kaldığı, okul ve hast

Çadırkentte bir çocuk öldü!

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kampta yangın çıktı. 5 yaşlarında bir erkek çocuk dumandan zehirlenerek öldü. 

Tekel Deposu alanında kurulan Yayladağı 1 Nolu Çadır Kamp'ta yaklaşık 500 Suriyelinin kaldığı, okul ve hastanenin bulunduğu binanın zemin katında saat 05.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangında binayı dumanlar sararken Suriyeliler tahliye edildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Yayladağı Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

5 yaşlarında Suriyeli bir erkek çocuk yangında çıkan dumandan zehirlendi. Ambulansla Yayladağı Sağlık Ocağı'na götürülen çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı kampta geçen temmuz ayında yine yangın çıkmış, bu olayda 2 kişi ölmüş, 8 kişi yaralanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler