Bylock soruşturmasına 48 tutuklama

Bylock kullanıcısı 100 kişiden 48'i tutuklandı.

Bylock soruşturmasına 48 tutuklama
Antalya’da aralarında doçent doktor, araştırma görevlisi, asistan, öğretmen, hemşire ve ziraat mühendisi bulunan Bylock kullanıcısı 100 kişiden 48’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak ve silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında doçent doktor, araştırma görevlisi, asistan, sekreter, hemşire, ziraat mühendisi, muhasebeci, şoför, temizlikçi, öğretmen ve serbest meslek mensubu olan ve Bylock kullandığı değerlendirilen 100 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan 52 kişi hakkında adli kontrol kararı verilirken, 48 kişi ise TCK’nın 314/2 maddesi kapsamında tutuklanmaları talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Antalya 4. Sulh Ceza Hakimliği’nce tamamlanan sorgularının ardından 48 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme 52 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler