"Buyurun, indirin o diktatörü"

Başbakan Erdoğan, muhalefetin kendisine her türlü hakareti ettiğini, buna rağmen bir de diktatör suçlamasını yönelttiğini ifade ederek, “22 gün sonra seçim var. Buyurun indirin o diktatörü” dedi.İstanbul’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenle

"Buyurun, indirin o diktatörü"

Başbakan Erdoğan, muhalefetin kendisine her türlü hakareti ettiğini, buna rağmen bir de diktatör suçlamasını yönelttiğini ifade ederek, “22 gün sonra seçim var. Buyurun indirin o diktatörü” dedi.

İstanbul’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen “Kadın ve Demokrasi Buluşması” programında konuşan Başbakan Erdoğan, “Kadın varsa demokrasi vardır” ifadesini kullandı. Şehit annelerinin ellerinden öptüğünü söyleyen Erdoğan, kendi eşi ve ailelerini de unutmadı.

"YALAN OLUR DA..."

Başbakan Erdoğan, “Başörtüsü sorununu biz çözdük” diyen CHP liderini topa tuttu. 2008’de yapılan düzenlemeye CHP’nin engel olduğunu, son olarak da CHP’li bir vekilin başörtüsü özgürlüğünün durdurulması için Danıştay’a başvurduğunu hatırlatan Erdoğan, “Utanmadan sıkılmadan ‘ben hallettim’ diyor. Yalan olur da bu kadar olmaz” dedi.

Erdoğan, kendisine diktatör suçlamasını yönelten muhalefete de yüklendi. Muhalefetin kendisine her türlü hakarette bulunduğunu söyleyen Başbakan, “Bir diktatörün olduğu ülkede sizler bu hakaretleri yapabilir misiniz?” diye sordu. Erdoğan, muhalefete ‘hodri meydan’ diyerek, “22 gün sonra seçim var, buyurun indirin o diktatörü” diye konuştu.

Paralel yapının İstanbul’da 3. Havalimanı ve üçüncü köprünün yapılmaması için her yolu denediğini söyleyen Erdoğan, “Böyle vatanseverlik olur mu” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem