Büyük gün geldi çattı! Apple bugün duyuracak

Merakla beklenen gün geldi çattı! Teknoloji devi Apple, TSİ 19.00'da yeni bir ürünün tanıtımını gerçekleştirecek. Dev firmanın ne tanıtacağı ise şimdilik muamma. Apple'ın daha önce açıkladığı ve 21 Mart'ta Kaliforniya'da tanıtımını gerçekleştireceği ürün

Büyük gün geldi çattı! Apple bugün duyuracak

Merakla beklenen gün geldi çattı! Teknoloji devi Apple, TSİ 19.00'da yeni bir ürünün tanıtımını gerçekleştirecek. Dev firmanın ne tanıtacağı ise şimdilik muamma.

Apple'ın daha önce açıkladığı ve 21 Mart'ta Kaliforniya'da tanıtımını gerçekleştireceği ürün kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

Dev firma ne tanıtacağı konusunda sır vermezken Milyarlarca insan TSİ 19.00'da gerçekleşecek organisazyona kililtlendi. Teknoloji forumlarında konuyla ilgili çeşitli iddialar dolaşırken en güçlü iddia, iPhone SE modeliyle ilgili iPhone 6 özelliklerini daha 4 inçlik cihaza sığdıran Apple'ın bunu tanıtma ihtimali yüksek. Ayrıca kulislerde iPad Air3 yerine daha küçük boyutlarda olması beklenen iPad Pro 9.7 tablet bilgisayara görevi gören yeni yeni modelin tanıtılmasıda iddia edilirken bir diğer iddiaysa geçtiğmiz şatışa çıkan ve bir çok eleştiriyede beraberinde getiren Apple'ın akıllı saati Apple Watch'un yenilenmesiyle ilgili bu neden bugünkü tanıtımda Apple Watch'un yeni versiyonun tanıtılması beklenen ürünler arasında olduğu iddia ediliyor.

Bugün 19.00'da başlayacak olan tanıtım, kulislerde konuşulan iddiaların doğrulunu bize gösterecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem