Büyük Ehliyet sınavı operasyonu!

Şanlıurfa'da, sürücü belgesi almak isteyenler için düzenlenen Motorlu Taşıtlar sınavına sahte evraklar ile başkalarının yerine girdiği saptanan 43 kişi gözaltına alındı. Polis, geçtiğimiz günlerde Motorlu Taşıtlar sınavında bazı kişilerin 'joker' olarak p

Büyük Ehliyet sınavı operasyonu!

Şanlıurfa'da, sürücü belgesi almak isteyenler için düzenlenen Motorlu Taşıtlar sınavına sahte evraklar ile başkalarının yerine girdiği saptanan 43 kişi gözaltına alındı.

 Polis, geçtiğimiz günlerde Motorlu Taşıtlar sınavında bazı kişilerin 'joker' olarak para karşılığı sahte evraklar ile sınava gireceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yaptığı takip sonucu joker olarak sınava girecek kişileri belirledi. Para karşılığı ehliyet almak isteyen kişilere sınavı kazanma garantisi veren jokerlerin, sahte nüfus cüzdanı ve sınav belgesi ile bugün düzenlenen sınava girdiği saptandı. Bunun üzerine jokerlerin girdikleri okullarda önlem alan polis, sınavın bitmesiyle birlikte salon çıkışında bu kişileri tek tek gözaltına aldı. Okullarda gözaltına alınan 43 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere polis merkezlerine götürüldü. Joker kullanan kişilerin de yakalanmasına çalışılan olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler