Büyük bir ailenin üyeleri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gümrükçüoğlu, başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi işçileri olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutladı.Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde

Büyük bir ailenin üyeleri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gümrükçüoğlu, başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi işçileri olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde işyeri huzuru ve barışı ile işçi işveren ilişkilerinin ideal bir düzeyde olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, "Bizler belediyemizde çalışan tüm personelimizi ayırım yapmadan Trabzon'a hizmet veren geniş bir ailenin üyeleri olarak görüyoruz. Bu uyumlu birliktelik sayesinde Trabzon güzel hizmetler alıyor" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerek işçi-işveren ilişkilerinde, gerekse işçinin hakkının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda çok iyi bir noktada olduklarını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu şöyle devam etti: "Belediyemizde çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, işçi haklarına gösterilen hassasiyet ve işyeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak, işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden, üretimi artırarak ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle 1Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyor, işçi ve emekçilerin bayramı olan 1Mayıs'ın barış ve huzur içerisinde kutlanmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler