Bursluluk sınavı dönüşü kaza

Adıyaman'da, otobüsün devrilmesi sonucu, çoğunluğu Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na giren öğrencilerden oluşan 30 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, çoğunluğu sınav için Atakent beldesinden Adıyaman'a giden öğrencilerin olduğu yolcuları

Bursluluk sınavı dönüşü kaza

Adıyaman'da, otobüsün devrilmesi sonucu, çoğunluğu Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na giren öğrencilerden oluşan 30 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, çoğunluğu sınav için Atakent beldesinden Adıyaman'a giden öğrencilerin olduğu yolcuları taşıyan Emin Yasak yönetimindeki Atakent Belediyesine ait 02 HP 943 plakalı otobüs, Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 19. kilometresinde devrildi.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kazada, çoğu öğrenci 30 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Adıyaman ve 82. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem