Bursa’yı sel aldı

Bursa'da akşam saatlerinde bastıran şiddetli yağış, Gemlik ve İznik ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. İznik Gölü'nde tekneler alabora olurken, Küçükkumla Mahallesi'nde sel suları ev ve işyerlerini bastı. Otomobiller sürüklendi, dereler taştı.Alınan bil

Bursa’yı sel aldı

Bursa'da akşam saatlerinde bastıran şiddetli yağış, Gemlik ve İznik ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. İznik Gölü'nde tekneler alabora olurken, Küçükkumla Mahallesi'nde sel suları ev ve işyerlerini bastı. Otomobiller sürüklendi, dereler taştı.

Alınan bilgiye göre, Küçükkumla Mahallesi'nde bir saatte metrekareye yaklaşık 50 kilogram yağış düştü. Altyapı çalışmalarının da yapıldığı beldede sel suları vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Dereler taşarken, vatandaşlardan bazıları kendilerini sel sularından son anda kurtardılar. Bir saatlik yağışın ardından fırtına çıktı.

Öte yandan İznik Gölü'nde de şiddetli yağış sebebiyle balıkçı tekneleri alabora oldu.

İhbarlara itfaiye ve Buski ekipleri yetişmeye çalışırken, sivil savunma ekiplerinin de muhtemel afet olaylarına karşı hazırlıklı olduğu öğrenildi.

Bursa’yı sel aldı

Bursa’yı sel aldı

Bursa’yı sel aldı

Bursa’yı sel aldı

Bursa’yı sel aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem