Bursa'daki kazada ağlatan sözler

Kazada, kendisi gibi yaralanan 10 yaşındaki kızı Aybüke Aslangiray ile aynı ambulansa konulan 30 yaşındaki Özlem Seda Aslangiray, elini sıkıca tuttuğu kızına, "Yavrum canın yanıyor mu? Nasılsın" diye sordu.Kaza, Orhangazi-İznik Karayolu üzerinde bulunan Ç

Bursa'daki kazada ağlatan sözler

Kazada, kendisi gibi yaralanan 10 yaşındaki kızı Aybüke Aslangiray ile aynı ambulansa konulan 30 yaşındaki Özlem Seda Aslangiray, elini sıkıca tuttuğu kızına, "Yavrum canın yanıyor mu? Nasılsın" diye sordu.

Kaza, Orhangazi-İznik Karayolu üzerinde bulunan Çakırlı Beldesi Kavşağı'nda bugün saat 14.30'da meydana geldi. İznik yönüne giden 39 yaşındaki Ümit Yıldırım yönetimindeki 16 BSZ 28 plakalı otomobil , karşı yönden gelen 36 yaşındaki Serkan Bulut yönetimindeki 16 AG 812 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Can pazarının yaşandığı kazada, Ümit Yıldırım eşi 31 yaşındaki Melike Yıldırım ile diğer otomobilde bulunan Serkan Bulut, eşi 30 yaşındaki Nurdan Bulut, çocukları 8 yaşındaki Fatma, henüz 2 yaşındaki ikiz çocukları Miray ve Miraç Bulut ile aynı araçta bulunan 30 yaşındaki Özlem Seda Aslangiray ve kızı Aybüke Aslangiray ile 38 yaşındaki Tezcan Kuşoğlu yaralandı.

ANNE-KIZ AYNI AMBULANSA KONDU

Kazada araçlarında sıkışan sürücüler Serkan Bulut ile Ümit Yıldırım otomobillerinden güçlükle çıkartılırken, yola savrulan yaralılara  112 Acil Servis ekipleri yağmur nedeniyle şemşiye tutarak ilk müdahalelerini yaptı. Kazada kendisi gibi yaralanan kızı Aybüke ile aynı ambulansa konulan Özlem Seda Aslangiray, elini tuttuğu kızına ağlayarak, "Yavrum canın yanıyor mu?" diye sordu. Daha sonra kızına vucudunda ağrı olup olmadığını, dişlerinin kırılıp kırılmadığını soran Özlem Seda Aslangiray, kendisinin tedavisini yapan sağlık görevlilerin duygulanmasına neden oldu.

Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Doktorlar, sürücülerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğunu diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığını açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler