Bursa’da rehine krizi !

Bursa'da eşinden 6 aydır ayrı olduğu belirlenen bir şahıs, Orhangazi'de bir market girişinde karşılaştığı kayınvalidesi, ayrı olduğu eşi ve baldızlarına silahla kurşun yağdırdı. Kayınvalidesini vurduktan sonra marketin içinde baldızını rehin aldı. Polis e

Bursa’da rehine krizi !

Bursa'da eşinden 6 aydır ayrı olduğu belirlenen bir şahıs, Orhangazi'de bir market girişinde karşılaştığı kayınvalidesi, ayrı olduğu eşi ve baldızlarına silahla kurşun yağdırdı. Kayınvalidesini vurduktan sonra marketin içinde baldızını rehin aldı. Polis ekiplerinin ikna çalışmaları devam ediyor.

Olay, Orhangazi'de Yunuslu Park içindeki bir markette meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul'da telefon bayiliği işletmeciliği yapan Turgay K. (31) isimli şahıs, yaklaşık 6 aydır ayrı olduğu eşi Sema K.'yi görmek için Yunuslu Park yanında bulunan Birincioğlu market önüne geldi. Bir süre market önünde bekleyen Turgay K., apartman önünden ayrıldıktan sonra ayrı yaşadığı eşi ve ailesi polise giderek rahatsız edildiklerini söyledi. İfade verdikten sonra polis nezaretinde eve getirilen eşi Sema K., annesi Neziha ve ablası Serpil ve eniştesi Nusret, polis aracından indikten sonra market önünde beklemekte olan Turgay K. ateş etmeye başladı. İlk ateş sonucunda market girişinde kayınvalide Neziha Sağlam ağır yaralandı. Daha sonra baldızı Serpil'i rehin alan Turgay K., market içine girdi. Saat 19.30 sıralarında meydana gelen olay sonrasında markete giren zanlıyı ikna etmeye çalışan polis, çevrede de geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri zanlıyı ikna etme çabasını sürdürürken, özel harekattan keskin nişancılar olay yerine geldi. Ekiplerin şahsı ikna çabaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem