Bursa'da otobüs devrildi:59 yaralı!

Balıkesir'den çıkıp Bursa şehirler arası otobüs terminaline uğramadan Ankara'ya gitmekte olan Ayhan Pıtır yönetimindeki 06 AGN 81 plakalı yolcu otobüsü Bursa Ankara Çevreyolu İsmetiye Viyadüğü'nde saat 03.00 sıralarında kontrolden çıktı. Yolun sağında bul

Bursa'da otobüs devrildi:59 yaralı!

Balıkesir'den çıkıp Bursa şehirler arası otobüs terminaline uğramadan Ankara'ya gitmekte olan Ayhan Pıtır yönetimindeki 06 AGN 81 plakalı yolcu otobüsü Bursa Ankara Çevreyolu İsmetiye Viyadüğü'nde saat 03.00 sıralarında kontrolden çıktı. Yolun sağında bulunan korkuluklara çarparak devrilen otobüs yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Can pazarının yaşandığı kaza yerine 20 ambulans ile birlikte çok sayıda İtfaiye ve Sivil Savunma Birliği'ne bağlı kurtarma ekibi gönderildi.

Otobüsün devrilmesiyle birlikte yol ortasına savrulan yolcular gözyaşlarına boğuldu. Bazı yaralılar kazanın şokuyla ne yapacaklarını şaşırırken bazıları ise kanlar içinde yakınlarını arayarak kaza yaptıklarını söylediler. Kazada yaralanan çocuklar ise aileleri tarafından teselli edildi. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan bazı yolcular yeniden otobüslere girerek yaralı olup olmadığı kontrol ettikten sonra eşyalarını toparladı. Yolcular otobüs şöförü Ayhan Pıtır'ın uykusuz olduğunu ve direksiyon başında uyukladığını iddia etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Muradiye Devlet Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi ve çeşitli özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılan Bursa Ankara Çevre yolu, otobüsün çekiciyle kaldırılmasının ardından araç trafiğine açıldı

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem