Bursa’da lodos gece boyunca etkisini gösterdi

Bursa'da akşam saatlerinde başlayan lodos, gece boyunca etkisini gösterdi.Yetkililerin, vatandaşları günlerdir uyardığı lodos dün akşam saatlerinde Bursa'da etkisini göstermeye başladı. Sabaha kadar süren fırtınada ağaçlar, elektrik direkleri, sokak lamba

Bursa’da lodos gece boyunca etkisini gösterdi

Bursa'da akşam saatlerinde başlayan lodos, gece boyunca etkisini gösterdi.

Yetkililerin, vatandaşları günlerdir uyardığı lodos dün akşam saatlerinde Bursa'da etkisini göstermeye başladı. Sabaha kadar süren fırtınada ağaçlar, elektrik direkleri, sokak lambaları devrilme tehlikesi geçirirken, çöp bidonları ve yol dubaları ise sert esen rüzgarın etkisiyle sürüklendi.

Sokaklar ise çevrede uçuşan yapraklar ve çöpler ile doldu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin il binasından kopan bir bayrak şeridi ise, bina önündeki yolun üzerine düşerek araç geçişlerini zora soktu. Ayrıca fırtınanın etkisiyle çok sayıda bankamatik ve otomobilin de alarmı çaldı.

Meteorolojiye göre ise fırtına hafta sonu boyunca devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem