Bursa’da Bin 195 Hükümlü Kamu Kurumlarında Çalışıyor

Hükümlülerin topluma kazandırılmasında önemli rolü olan Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kuruluşunun 10. yılını kutladı. Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kuruluşunun 10. yılını kutladı. Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa Bursa Cumhu

Bursa’da Bin 195 Hükümlü Kamu Kurumlarında Çalışıyor

Hükümlülerin topluma kazandırılmasında önemli rolü olan Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kuruluşunun 10. yılını kutladı.

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kuruluşunun 10. yılını kutladı. Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve çok sayıda denetimli serbestlik hükümlüsü katıldı. Bugüne kadar bir çok hükümlünün yeniden topluma kazandırılmasında mühim rol oynayan Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü, fotoğraf ve mahkumların kullandığı elektronik kelepçe ve takip sistemlerini de sergiledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, "Şube kurulmadan önce endişelerimiz vardı. Aradan on yıl geçtikten sonra bu kurumun ceza ve infaz kurumunun bir parçası olduğunu gördük. 1500 metrekare alanda 82 personelle hizmet veriliyor. Bursa'da bin 195 hükümlü çeşitli kurumlarda çalışıyor. Bu insanları topluma kazandırmalıyız. Kurumlarımızdan bu konuda çekinmemelerini ve bizden talepte bulunmalarını bekliyoruz. Şu an için 9 bin 128 kişi şube bünyesinde cezasını infaz ediyor" dedi.

Bursa’da Bin 195 Hükümlü Kamu Kurumlarında Çalışıyor

Bursa’da Bin 195 Hükümlü Kamu Kurumlarında Çalışıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler