Burhan Kuzu'dan tepki: Aciz kazmalar

Kuzu, Twitter hesabı üzerinden, "Yazdığım tweet'lere ve görüşlere mantıklı cevap vermekten aciz kalan kimi kazmalar, alay ve küfür yolunu seçiyorlar. Misliyle iade ediyorum" tepkisini verdi.ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN İBADETE..."Amaca ulaşmak için her yol mübahtır

Burhan Kuzu'dan tepki: Aciz kazmalar

Kuzu, Twitter hesabı üzerinden, "Yazdığım tweet'lere ve görüşlere mantıklı cevap vermekten aciz kalan kimi kazmalar, alay ve küfür yolunu seçiyorlar. Misliyle iade ediyorum" tepkisini verdi.

ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN İBADETE...

"Amaca ulaşmak için her yol mübahtır, yaklaşımının ve takiyeciliğin açtığı kapıdan girenler, her türlü değeri ayaklar altına alanlardır" tepkisinde de bulunan Kuzu, şu yorumlarını da takipçileriyle paylaştı:

"Bugün, Ak Parti iktidarına karşı yapılanları, ‘hukuk devletinde siyaset kurumu, hukuk yoluyla boğulmaya çalışılıyor' biçiminde okumalıyız. Eskiler iyi şeylerin aksadığını görünce, ‘şeytan taşlamaktan ibadete fırsat bulamıyoruz' derlerdi. Bugün AK Parti böyle bir durumda. Ne dersiniz?

TOKMAĞIN SAHİBİNİ ARA DA BUL

Kuvvetler ayrımı olan demokratik sistemlerde davul kimdeyse tokmak da onlardır. Bizde davut siyasetçinin sırtında tokmak kimde? Ara da bul. Sevgili dostlar ve aklı selimler size sesleniyorum: Demokrasilerde bir şekilde halka hesap vermeyenlere yetki verilmez. Türkiye hariç. HSYK bir mahkeme değil üst kuruldur. Bu nedenle oluşumu hiçbir ülkede sadece hakim sınıfından oluşmaz. Sosyolog, psikolog ve bürokrat vs."

burhankuzuutwttr.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem