Burcu Güneş adam tokatladı!

 ddiaya göre Burcu Güneş, iki yıllık beraberliğin ardından ayrıldığı Serkan Keleş ile geçen aylarda Etiler’de aynı spor salonuna gidiyordu. Serkan Keleş, Burcu Güneş’ten ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başladı ve yeni sevgilisiyle Burcu

Burcu Güneş adam tokatladı!

 

ddiaya göre Burcu Güneş, iki yıllık beraberliğin ardından ayrıldığı Serkan Keleş ile geçen aylarda Etiler’de aynı spor salonuna gidiyordu. Serkan Keleş, Burcu Güneş’ten ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başladı ve yeni sevgilisiyle Burcu Güneş’in de üyesi olduğu spor salonuna gitmeye başladı. 
 
Burcu Güneş, spor salonunda Serkan Keleş ve yeni sevgilisiyle karşılaşınca çılgına döndü. Oldukça öfkelenen Burcu Güneş, eski sevgilisi Serkan Keleş’in yanına gidip “Sen bu kadını buraya nasıl getirirsin?” diyerek bağırdı ve ardından hızını alamayıp Serkan Keleş’e tokat attı. 
 
Spor salonunun ortasında yaşanan bu olay üzerine Serkan Keleş, soğukkanlığını koruyarak Burcu Güneş’in kolunu tutup “Sakin ol, sen ne yaptığını sanıyorsun?” demekle yetindi.,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem