Burada adres sormak parayla

Gayrettepe'nin en işlek caddelerinden birinde kafeterya işleten bir kişi, çalışanlarının günde yaklaşık 100 kişiye adres tarifi yapmasından bunaldı. Müşteri gibi içeriye girerek daha sonra adres soran vatandaşlardan bıkan işyeri sahibi, çareyi kafeteryanı

Burada adres sormak parayla

Gayrettepe'nin en işlek caddelerinden birinde kafeterya işleten bir kişi, çalışanlarının günde yaklaşık 100 kişiye adres tarifi yapmasından bunaldı. Müşteri gibi içeriye girerek daha sonra adres soran vatandaşlardan bıkan işyeri sahibi, çareyi kafeteryanın girişindeki tabelaya "Adres sormak 1 TL" yazmakta buldu. Adres sormak için kafeteryaya girmek isteyen vatandaşlar, işyerinin önündeki tabelayı görünce şaşkına dönüp adres sormaktan vazgeçmeye başladı. Kafeteryanın sahibi ise yazdıkları bu yazıdan sonra adres sormaya gelen vatandaşların azaldığını söyledi. 'Gelen giden adres soruyor' diye uyarıyı yazdıklarını belirten işyeri çalışanı Ertuğrul Öztürk, "Çok adres soruyorlar. Mesela Büyükdere Caddesi'ni bile soruyorlar, biz de çok bunaldık. Bu yazıyı gören artık sormuyor. Olayı çözdük" dedi.

"İNSANLIK BİTMİŞ YA"

O esnada yoldan geçen Muharrem Teslim adındaki bir vatandaş ise, kafeterya çalışanlarından Engin Duman'a, "Ben Point Otel'e gideceğim ama adresi biliyor musunuz?" diye sordu. Çalışan ise vatandaşa; "Şimdi ağabey adres sormak ücretli. 1 lira karşılığında adres tarif ediyoruz" yanıtını verdi.

Vatandaş da şaşkınlık içerisinde çalışana, "Yapma ya, adres sormak da mı parayla oldu?" diye tepki gösterdi. İş yeri çalışanı bunun üzerine; "Ağabey biz artık bıktık" deyince, vatandaş da, "Ağabey o zaman insanlık bitmiş ya, valla bitmiş. Başka yere soracağım. Bulabilirsem geze geze bulacağım" diyerek kafeteryadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler