'Bunu da göndereceğim'

 Uludere'de PKK'lıların yol kenarına döşediği bombanın patlaması sonucu şehit düşen jandarma er Musa Topaloğlu'nun cenazesi, askeri uçakla sabah saatlerinde Diyarbakır'dan Sivas'a getirildi. Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda şehidin cenazesini Vali Zübeyir

'Bunu da göndereceğim'

 

Uludere'de PKK'lıların yol kenarına döşediği bombanın patlaması sonucu şehit düşen jandarma er Musa Topaloğlu'nun cenazesi, askeri uçakla sabah saatlerinde Diyarbakır'dan Sivas'a getirildi. Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda şehidin cenazesini Vali Zübeyir Kemelek, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, protokol üyeleri, şehidin babası Fuat Topaloğlu, 13 yaşındaki kardeşi Oğuzhan Topaloğlu ile askeri erkan ve yakınları karşıladı.
 
CENAZE ARACI BEKLENDİ
 
Şehit Musa Topaloğlu'nu taşıyan uçağın havaalanına inişinin ardından hazırlıklar tamamlanmadığı için cenaze bir süre uçakta bekletildi. Cenazeyi taşıyacak olan manga ile Sivas Belediyesi'nin cenaze aracının da havaalanına geç intikali nedeni ile protokol ve şehit yakınları bir süre bekledi. 10 dakikalık bekleyişten sonra uçaktan indirilen şehit er Musa Topaloğlu'nun cenazesi, alana giriş yapan cenaze aracına konuldu. Cenaze daha sonra konvoy eşliğinde Sivas Asker Hastanesi'ne getirilerek morga konuldu.
 
OĞLUNA SARILIP AĞLADI
 
Oğlunun cenazesini karşılamaya gelirken yanındakilerin desteği ile güçlükle ayakta durduğu gözlenen baba Fuat Topaloğlu'nu Vali Zübeyir Kemelek ve askeri personel teselli etmeye çalıştı. Cenazenin alandan ayrılışı sırasında yürümekte zorlanan baba Fuat Topaloğlu, küçük oğlu Oğuzhan Topaloğlu'na sarılarak gözyaşı döktü. Acılı babanın bu sırada, "Bu oğlumu da göndereceğim" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler