"Bunların yaptığı namussuzluktur"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili dinlemelere sert tepki göstererek, bunları yapanların ahlaksız ve namussuz olduğunu söyledi.Diyarbakır’da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili dinlemelere cevap ver

"Bunların yaptığı namussuzluktur"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili dinlemelere sert tepki göstererek, bunları yapanların ahlaksız ve namussuz olduğunu söyledi.

Diyarbakır’da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili dinlemelere cevap verdi. Erdoğan, "Bizim ablalarımız burada meydanda. Kapı kapı dolaşacağız. Pensilvanya cehalet içinde. Bugün Youtube’ye yine bir şey düşürdüler. Dışişleri Bakanlığı’na ulusal güvenliğimizle ilgili, Suriye’deki Süleyman Şah Türbesi’yle alakalı bir görüşme yapılıyor. Bunu Youtube’ye düşürdüler. Bu ahlaksızlık, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz inine. Şu hale bak, bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak, sen kime servis ediyorsun. Bunların okullarında ne kadar okuyan çocuklarınız varsa alın. Biz size Milli Eğitim Bakanlığı olarak ücretsiz takviye kursları vereceğiz. Bunlara güvenmeyin. Bunların okullarından çocuklarınızı alın. Bize okullarımız yeter" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem