Bülent Ersoy'dan Kürtaj yorumu

Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında gündeme gelen kürtaj tartışmalarına ünlü sanatçı Bülent Ersoy da katıldı. Ünlü sanatçı Ersoy, "Benim doğurganlık özelliğim olsaydı ben de doğururdum" dedi.Devletin bu konuda ne karar vereceğinin kendisini ilgilr

Bülent  Ersoy'dan Kürtaj yorumu

Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında gündeme gelen kürtaj tartışmalarına ünlü sanatçı Bülent Ersoy da katıldı.

 

Ünlü sanatçı Ersoy, "Benim doğurganlık özelliğim olsaydı ben de doğururdum" dedi.

Devletin bu konuda ne karar vereceğinin kendisini ilgilrendirmediğini belirten Bülent Ersoy,  “ Devlet ne karar vermiştir o beni ilgilendirmez. Ama ben yaşayan bir varlığın Allah’ın canını üflediği bir varlığın öldürülmesine karşıyım" diye konuştu.

Açıklamasının devamında "İnsanlar haddini bilecek. Beş dakikalık istek ve arzularına yenilmeyecek. Kendilerine hakim olacaklar." diyen Ersoy, "Böyle şeylere gerek kalmayacak. Benim doğurganlık özelliğim olsaydı şahsen böyle bir şeyi yapmazdım. O duruma getirmezdim hadiseyi. Bir can alıyorsunuz sonuçta. Ben kürtaj olayına, böyle şeylere çok karşıyım” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler