Bugünün hasılatı şehit ailelerine

İstanbul Beşiktaş'ta bir dürümcü, artan terör olaylarına dikkat çekmek için bir günlük gelirini şehit ailelerine bağışladı. "Bugün şehit aileleri için çalışıyoruz" yazılı siyah tişört giyen garsonlar ise, ücretsiz mesai yaparak kampanyaya destek oldu.Etil

Bugünün hasılatı şehit ailelerine

İstanbul Beşiktaş'ta bir dürümcü, artan terör olaylarına dikkat çekmek için bir günlük gelirini şehit ailelerine bağışladı. "Bugün şehit aileleri için çalışıyoruz" yazılı siyah tişört giyen garsonlar ise, ücretsiz mesai yaparak kampanyaya destek oldu.

Etiler'deki Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan bir dürümcü anlamlı bir kampanya başlatarak bir günlük hasılatı şehit ailelerine bağışladı. Çalışan garsonların da ücretsiz mesai yaptığı "Dürümcü Baboş" adlı dürümcü, bugün için elde ettiği kazancı müşteriler adına kesilen dekont ile Türkiye Şehit Aileleri Derneği'ne bağışladı. Elde edilen gelir ile şehit çocuklarına eğitim desteği sağlanacak. "Bugün şehit aileleri için çalışıyoruz" yazılı siyah tişört giyen garsonlar da ücretsiz mesai yaparak kampanyaya destek oldu.

İşletmeci Bilal İnal son dönemde yaşanan terör olayları sonrasında akıllarına böyle bir organizasyon yapmayı düşündüklerini belirterek, "Sadece sosyal medyada, basında orada ya da burada üzüldüğümüzü belirtmek yetmiyor. Bir şeyler yapmak gerekiyor. Herkes elinden geleni yaparsa sevinirim. Böyle bir organizasyon yapmak aklımıza geldi. Bugün için özel bir gün yaptık. Bütün gelirlerimiz, kasaya giren bütün paranın tamamı şehit ailelerinin yakınlarına gidecek. Bugün için çalışanlarımız da hiçbir ücret talep etmeyecekler bizden" şeklinde konuştu.

"TEBRİK YAĞDI"

Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner ise, "Ülkemizdeki durum ortada, her gün uyandığımızda bir şehit haberi ile uyanıyoruz. Sosyal sorumluluk projesi adı altında değerli iş adamlarımız bu gün böyle bir organizasyon düzenlemişler, bundan dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

Kampanyadan Türk Bayrağı ve Şehit Aileleri Derneği logosunu görerek haberdar olduğunu dile getiren müşteri Ahmet Hasanbaşoğlu ise, "Gerçekten çok güzel bir uygulama, tebrik ediyorum kendilerini. Çok önemli bir şey daha da çoğalmasını istiyorum bu tür uygulamaların. Bayrağı ve şehit ailelerini gördükten sonra geldim. Daha fazla yaygınlaşsa daha fazla kişi gelse keşke" diye konuştu.

Bugünün hasılatı şehit ailelerine

Bugünün hasılatı şehit ailelerine

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler