Bugün yağmur yağacak mı ?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdumuzun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt

Bugün yağmur yağacak mı ?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdumuzun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 34

İstanbul: Parçalı bulutlu, Avrupa yakası akşam saatlerine kadar çok bulutlu 33

İzmir: Az bulutlu ve açık 34

Adana: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 35

Antalya: Az bulutlu ve açık 30

Samsun: Parçalı bulutlu 30

Trabzon: Parçalı bulutlu 30

Erzurum: Parçalı bulutlu 31

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler