Bugün vizyona giriyor

Faruk Aksoy'un yeni filmi 'Fetih 1453'le ilgili çıkan haberler, ünlü yapımcıyı üzdü. Önceki gün Kirli Kedi Organizasyon firmasının ortak yapımcısı olduğu 'Recep İvedik' filminden, 'kar payı hakkı' olarak alması gereken 1 milyon 152 bin liralık alacağına k

Bugün vizyona giriyor

Faruk Aksoy'un yeni filmi 'Fetih 1453'le ilgili çıkan haberler, ünlü yapımcıyı üzdü. Önceki gün Kirli Kedi Organizasyon firmasının ortak yapımcısı olduğu 'Recep İvedik' filminden, 'kar payı hakkı' olarak alması gereken 1 milyon 152 bin liralık alacağına karşılık filmin yapımcısı Faruk Aksoy'a icra davası açtığı haberleri gündeme geldi. Hatta Aksoy'un yeni filmi 'Fetih 1453'ün tüm haklarına haciz konulduğu iddia edildi. 

ORTAK DEĞİLİZ!
Önceki gün Aksoy Film'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Olayda adı geçen Kirli Kedi Organizasyon şirketi, 'Recep İvedik' filminin ortak yapımcısı değildir. Ticari bir alacak iddiası ile şirketimiz aleyhine icra takibi başlatmıştır. Bu haksız talep karşısında gerekli yasal itirazlar yapılmış ve icra takibi durmuştur." 'Fetih 1453' filminin, önceden de belirtildiği gibi bugün vizyona gireceğinin de belirtildiği açıklamada "Bunu engelleyen hukuki bir durum yoktur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem