Bugün sakın hastalanmayın!Çünkü...

Şu an Türkiye genelinde 17 hastanede barkod sistemi arızalandı. Arıza sonucu randevu alan hastaların tedavi işlemleri yapılamıyor. Hastanelerde kuyruklar oluştu. HASTALAR TEDAVİ OLAMIYOR Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin haberine göre; bu sabah İstanbul İl Öz

Bugün sakın hastalanmayın!Çünkü...
Şu an Türkiye genelinde 17 hastanede barkod sistemi arızalandı. Arıza sonucu randevu alan hastaların tedavi işlemleri yapılamıyor. Hastanelerde kuyruklar oluştu.
 
HASTALAR TEDAVİ OLAMIYOR
 
Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin haberine göre; bu sabah İstanbul İl Özel İdaresi Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi’ne tedavi olmak için giden randevulu hastalar kötü bir sürprizle karşılaştı. SGK’nın barkod sistemi çöktüğü için şu an hastalar tedavi olamıyor.
 
“KÜÇÜK ÇOCUĞUM İLE PERİŞAN OLDUM”
 
Benzer sorunun 17 hastanede daha yaşandığı bildirildi. Küçük çocuğu ile sabah 8.30 da hastaneye geldiğini söyleyen H. B. “Daha iki saat daha bekleyebileceğim söylendi. Küçük çocuğum ile burada perişan oldum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler