Bugün burcunuz size ne söylüyor - 16 Mayıs 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 16 Mayıs itibariyle günlük burç yorumları.KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU Bugün ev ve ailevi konular için ha

Bugün burcunuz size ne söylüyor - 16 Mayıs 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 16 Mayıs itibariyle günlük burç yorumları.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün ev ve ailevi konular için harcamalar olabilir. Elinizdekileri daha iyi değerlendirebilirsiniz.
 
BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Hafta sonunda burcunuzda ilerleyen Ay kişisel önceliklerinize göre hareket edebileceğinizi anlatıyor. Annenize ya da eve ait işler de önemli olabilir.
 
İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugünlerde bazı beklemeler ya da belirsizlikler olabilir. Paranızı kullanma konusunda biraz daha düşünceli davranmalısınız.
 
YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Gelecek planlar ve maddi konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Güvende ve istikrar içinde olmak isteği ağır basıyor.
 
ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Kendinizi göstermek ve hedeflerinize ulaşmak konusunda oldukça isteklisiniz. Ancak olaylar tam istediğiniz hızda ilerlemeyebilir.
 
BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Hafta sonunda kendinizi geliştirmek ve başkalarının düşüncelerinden yararlanmak konusunda şanslısınız. Yolculuklar da var.
 
TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Ortaklaşa konular üzerinde durmanız gerekebilir. Aradığınız güveni, huzuru bulmak konusunda bazı endişeler olabilir.
 
AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün ilişkilerinizden ders çıkarabileceğiniz olaylar söz konusu. Biraz daha dikkatli bir dinleyici olmaya bakmalısınız.
 
YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Hafta sonunda uğraş gerektiren konular ve değişiklikler olabilir. Ev ve parasal işler üzerinde durabilirsiniz.
 
 
OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Yaratıcı konular ve kendinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar var. Aşk ve çocuklarla ilgili daha güzel koşullar içerisindesiniz.
 
 
SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugünlerde eve ait işler sizi daha çok meşgul ediyor olabilir. Ailevi işlerde tamamlanması gereken durumlar söz konusu.
 
BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün kısa yolculuklar, görüşmeler ve ziyaretler açısından olumlu sayılır. Ancak planlarınızı biraz daha esnek yapmalısınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler