Bu Tarz Benim artık TV8'de

Öykü Serter'in sunumu ile ekrana gelen; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğuna oturduğu "BU TARZ BENİM" adlı program artık TV8 ekranında izleyici ile buluşacak.  TV8'den Bu Tarz Benim açıklaması....  "TV8 olarak, bu yılın

Bu Tarz Benim artık TV8'de
Öykü Serter'in sunumu ile ekrana gelen; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğuna oturduğu "BU TARZ BENİM" adlı program artık TV8 ekranında izleyici ile buluşacak.
 
 
TV8'den Bu Tarz Benim açıklaması....
 
 
"TV8 olarak, bu yılın en çok ses getiren programı BU TARZ BENİM ile bugün itibari ile anlaşmış bulunmaktayız.
 
BU TARZ BENiM programı gerçek jürisi, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter, ve gerçek yapımcıları Production House yapımı ile TV8 ekranlarında izleyicilerimiz ile buluşacak.
 
Bugüne kadar izleyicilerimizin büyük ilgisini ve sevgisini kazanmış olan BU TARZ BENİM'in yeni sezonunu TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem