Bu sefer de Suriye füze sisteminden taciz!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye hududunda devriye uçuşu yapan Türk jetlerinin Suriye füze sistemi tarafından taciz edildiğini açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 12 adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra ed

Bu sefer de Suriye füze sisteminden taciz!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye hududunda devriye uçuşu yapan Türk jetlerinin Suriye füze sistemi tarafından taciz edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 12 adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildiği belirtilerek, "Bu görev esnasında, üç adet F-16 uçağımıza, Suriye'de konuşlu SA füze sistemleri tarafından iki dakika; Suriye'ye ait bir adet SU-22 ve bir adet SU-24 uçağı tarafından ise 35 saniye olmak üzere toplam iki dakika 35 saniye süre ile tacizde bulunulmuştur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem